Lederudvikling og uddannelse

Lederudvikling og uddannelse

Opkvalificering og viden er betingelsen for at såvel virksomheder og instititioner som kommuner og regioner kan klare sig i den globaliserede verden.

Kultur & Kommunikation tilbyder uddannelse og opkvalificering af ledere, så de bliver i stand til at at varetage de udfordringer, markedet stiller.

Viden & vækst – udvikling & uddannelse
Viden er også evnen til at kunne arbejde på tværs af fagområder og forvaltninger. Kultur & Kommunikation har erfaring med at skabe netværk mellem så vel forvaltninger, det offentlige og erhverv som mellem videninstitutioner- og personer. Vores erfaring er, at videndeling- og udvikling er en af betingelserne for at skabe vækst. 

Vi giver rammerne for, at man som leder i region, kommune, forening eller virksomhed kan forme sin strategi for, hvordan man imødekommer og optimerer sin organisation i forhold til globaliseringen og den økonomiske- og teknologiske udvikling.

Vi tilbyder


Læs eksempler og cases inden for lederudvikling og uddannelse
Kreative Byer
Masteruddannelse i innovationsledelse i yderkantsområder


KULTUR & KOMMUNIKATION - Vesterbrogade 24B - 1750 København V - E-mail: info@kulkom.dk - Tlf.: 7020 1402 / 2612 2630 This website is visually powered by photographer Henrik Sørensen www.henriksorensen.dk